Bowlingcentrum Goes mag weer open!

Het Bowlinghuis mag weer ‘normaal’ open vanaf 5 juni. De openingstijden zijn woensdag vanaf 13.30 uur t/m zondag 18.00 uur.

Meer en uitgebreidere info vinden jullie op de site van Bowlingcentrum Goes www.bowlinggoes.nl

Vooralsnog geldt: telefonisch reserveren via tel. 0113-227373

Voor alle duidelijkheid wijzen we jullie in deze mail nog even op de Covid-19 regels die in Bowlingcentrum Goes gelden:

COVID-19 bowling-huisregels:

• Begeef u naar de u toegewezen baan (banen) en blijf gedurende uw bezoek in de spelersruimte, uitgezonderd toiletbezoek.
  • Desinfecteer uw handen voor aanvang en na afloop van uw spel
  • Houd 1,5 meter afstand van het personeel en de andere gasten van Bowling Goes
  • Houd u aan de looproutes zoals aangegeven
  • Was uw handen minimaal 20 seconden na toiletbezoek
  • Niet schreeuwen, zingen en deel GEEN HIGH FIVES uit
  • Volg de aanwijzingen van het personeel

Trainingsmogelijkheid op donderdagavond vervalt weer

Nu het Bowlingcentrum weer ‘echt’ open mag vervalt de tijdelijke trainingsmogelijkheid op donderdagavond.

Trainen kan op eigen initiatief, na telefonisch reserveren, op een voor u geschikt tijdstip binnen de openingsuren

van het bowlinghuis. Reserveren: Erwin Groen, tel. 0113-227373

50+

In onze vorige mail hebben we aangekondigd dat de 50+ groep weer zou kunnen spelen
als ze dat willen op de donderdag- en eventueel de vrijdagmiddag. We hebben tevens gevraagd om
contact met ons op te nemen. Dit is slechts door een enkeling gebeurd, dus het lijkt alsof er
nog weinig animo bestaat en/of dat iedereen nog een beetje ‘afwachtend’ is. Niettemin
heeft de bowlinghuiseigenaar aangegeven dat de 50+ groep vanaf 10 en/of 11 juni welkom is om
te komen spelen. Er is geen door BVG georganiseerde league meer. Omdat het leuker is om
samen te spelen zouden 50-plussers die wel willen spelen onderling iets kunnen afspreken.
Graag daarna: telefonisch vastleggen via tel. 0113-227373

W E D S T R I J D Z A K E N:

Zomertoernooitjes vanaf 10 juni

Vanaf 10 juni kunnen de zomertoernooitjes ook weer beginnen: zonder tegenbericht, iedere donderdagavond, inloop en inschrijven (bij Erwin) vanaf 19.00 uur, starten om 19.30 uur.

Zeeuwse Zomer Bowling Toer 2021

Ook de Zeeuwse Zomer Bowling Toer kan doorgaan (organisatie door Antoinette Gijzel). Ze zijn gepland in Goes op 18 juli, in Middelburg op 8 augustus en in Tholen op 29 augustus.  Zie bijgaand inschrijfformulier en infoboekje.

Inschrijven via Antoinette Gijzel, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via WhatsApp: 06-13813685 (foto van ingevuld inschrijfformulier)

Toernooi in de buurt:

Van 12 – 20 juni vindt het Thoolse Brug single handicap toernooi plaats. Zie bijgaand het toernooiboekje ter info. Inschrijven: zie programmaboekje, maar mag ook via Antoinette Gijzel (WhatsApp: 06-13813685)

Leagues/Seizoen 2021-2022

Zodra er hier iets meer over bekend is laten we dit jullie weten.

Bowlingvereniging Goes

Volg ook berichtgeving op Facebook, en op de sites van BVG, NBF en Bowlingcentrum Goes.

U bevindt zich hier: Start LaatsteNieuws De bowling is weer open.. Speel de Zeeuwse Zomer toer !!